BİNGÖL / KARLIOVA - Ayten Tekışık Ortaokulu

Ayten Tekışık Ortaokulu

BAHÇEKÖY KÖYÜ BAHÇEKÖY/5 SK. NO 2 KARLIOVA / BİNGÖL
Vizyon
Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI
KALORİFER
Uydu İnternet (VSAT)
servis
Yerleşim Yeri
Öğretmenlerin ilçe merkezinden köye gidiş - geliş imkanları olduğundan dolayı isteyen öğretmenler İlçe merkezinde kalabilmektedir.Köyde sınırlı sayıda kiralık ev vardır.
İlçe merkezine 18km , il merkezine ise 70 km.